comunitatea biodanza.ro

Duminica, 17 decembrie, ora 11-13,
la Palatul Universul

Sesiune de Biodanza

"Ritmul Etern al Schimbarii: sfarsit si inceput"

 

 

Sa intram intr-o lume plina de energie vibranta si conexiuni profunde! Sa sarbatorim impreuna incheierea acestui an dar si posibilitatile nelimitate ale anului care urmeaaza. Sa ne luam ramas-bun de la un capitol si sa imbratisam potentialul fara limite al viitorului.

Impreuna, vom explora frumusetea inchiderii si vom lasa in urma ceea ce nu ne mai foloseste, vom imbratisa intelepciunea profunda pe care incheierile o aduc. Pe masura ce vom dansa, vom elibera povara trecutului, creand spatiu pentru noi inceputuri. Aceste momente contemplative vor fi o oportunitate de a seta intentii si de a planta semintele aspiratiilor noastre.

In fiecare luni, ora 19-21,
la Palatul Universul
SESIUNI DE BIODANZA PENTRU INCEPATORI

Grup saptamanal de Biodanza pentru sanatate, stare de bine si reducerea stresului

 

Informatii:

Nu este nevoie de abilitati/cunostinte de dans – corpul tau stie deja sa se exprime prin miscare.

Nu este nevoie de conditie fizica – faci cat poti si cat iti este bine; esti incurajat sa te misti in ritmul propriu

Avem nevoie sa purtam haine confortabile, care ne permit sa ne miscam liber, se danzeaza cu pantofi sport foarte usori.

Te incurajam sa ai grija de starea ta de bine si de siguranta ta si si sa spui “nu” atunci cand simti ca un anumit exercitiu sau un anumit context nu sunt pentru tine.

La ce sa te astepti:

O sesiune de Biodanza se numeste Vivencia si cuprinde o secventa de 10-12 exercitii de miscare. Fiecare exercitiu va fi explicat si demonstrat de catre facilitator. Vei fi apoi invitat sa gasesti propria exprimare prin miscare a exercitiului, fiind ghidat de explicatiile si de demonstratia facilitatorului.

Organizarea exercitiilor in cadrul Vivencia nu este intamplatoare, ci creeaza un proces de stimulare si regenerare a functiilor vitale. In prima parte vor avea rolul sa activeze si sa energizeze corpul, sa stimuleze vitalitatea. In a doua parte vor induce starea de relaxare, de echilibrul, pacea, calmul si armonia. Exercitiile vor fi individuale, in perechi, in grupuri mici sau cu tot grupul.

Muzica folosita in cadrul sesiunilor de Biodanza este diversa (latino, jazz, clasica, disco,etc) si este selectionata astfel incat sa indeplineasca anumite conditii care sa favorizeze exprimarea trairilor interioare, sa asigure integrarea si armonizarea corpului.

NEWSLETTER