Uneori, lucrurile frumoase care ajung sa defineasca o latura importanta a vietii noastre vin catre noi in perioade dificile. Vin ca sa ne ajute sa facem fata, ne sunt ancore si suport, ne sunt inspiratie si ne dau aer. Intr-o astfel de perioada am descoperit Biodanza. O perioada cu multe provocari: un job foarte intens, cu multa responsabilitate, intr-o lume noua, cu o cultura diferita, cu sisteme complicate pe care aveam nevoie sa le inteleg. O perioada in care, ca sa ma pot adapta, sa imi gasesc un loc si sa functionez a fost necesar un efort urias pe termen scurt. A fost o schimbare pe care am dorit-o si tocmai entuziasmul si pasiunea m-au adus in aceste teritorii dificile in care teama, indoiala, regretul, frustrarea erau si ele prezente. Un carusel de emotii si de situatii noi.

Biodanza a fost insa cea care mi-a adus echilibrul, m-a ancorat in mine insami, m-a ajutat sa trec cu fluiditate si flexibilitate prin aceste experiente, m-a ajutat sa integrez si sa armonizez tot ceea ce traiam.

Biodanza este pentru mine o revelatie. Activand pentru multi ani in zona de educatie non-formala ca trainer dar si ca psihoterapeut, am avut sansa sa explorez foarte multe metode de invatare, de dezvoltare personala si terapii. Fiecare metoda a fost o experienta unica. Dintre toate, Biodanza s-a potrivit personalitatii mele si m-a cucerit iremediabil.

Am urmat o formare de 4 ani ca profesor la Biodanza School of Bristol in UK, scoala acreditata de International Biodanza Federation care este federatia a National Associations of the worldwide Schools of Biodanza Rolando Toro System (IBF). In prezent sunt profesor de Biodanza in supervizare.